Adverts







bol.de - einfach rund




TradeTracker biedt online adverteerders (merchants) en publishers (affiliates) de mogelijkheid om op basis van pay-for-performance online marketing en sales activiteiten te ontplooien en te optimaliseren.


Pearl Jam - TEN

23 March 2009
(No Ratings Yet)
 Loading ...


TEN, het debuut album van Pearl Jam dat meer dan 12 miljoen keer over de toonbank is gegaan, is opnieuw uitgebracht. Dit album zette Pearl Jam in 1991 op de wereldkaart. Het album TEN is opnieuw gemasterd en gemixed door de producer Brendan O'Brien, die o.a. ook samenwerkte met Bruce Springsteen. Naast de originele nummers bevat het album ook nieuwe bonustracks, zoals Brother, Just a Girl en Breath and a Scream.

De band was zelf nauw betrokken bij het opnieuw masteren en mixen van het album. De nummers hebben op verzoek van de band zelf een nieuwe sound gekregen. Het album is maar liefst in vier verschillende uitgaves uitgebracht, waaronder ook op LP en opvallend genoeg ook op Cassette:
Ten = Legacy Edition = (2 x CD)
Ten = Deluxe Edition = (2 x CD + DVD)
Ten = LP Edition = (2 x vinyl LP)
Ten = Collecters Edition = (2 x CD + 3 x LP + 1 x DVD + Cassette + meer)

Categorie: CD/DVD Tip, Media Nieuws | Tags: | Views: 5 |
Meer info: FreeRecordShop.nl | Bol.com


Reageer hier

Om te kunnen reageren moet je eerst de 5 karakters tussen 0..9 en A..F lezen en invoeren. Vervolgens klik je op verzenden.

  

Ik kan dit niet lezen. Genereer a.u.b. een